Originele inspiratie voor een geweldige Sinterklaassurprise

Facebooktwitterpinterest

De tijd van pepernoten en schoenen zetten komt stilaan steeds dichterbij, want op 14 november komt de Goedheiligman weer aan in ons koude kikkerlandje! Dit betekent ook Sinterklaasgedichten maken en surprises in elkaar knutselen. Je kunt voor Sinterklaasgedichten een Sinterklaasgedichten generator gebruiken, maar surprises zal je toch echt zelf moeten maken. Wij hebben alvast wat leuke ideeën voor een gave surprise op een rijtje gezet.

Mysterieuze puzzel

Een pakjesboot in elkaar zetten of de zoveelste Sinterklaaspop is een beetje afgezaagd. Daarbij is het al lang duidelijk waar het cadeautje zich bevindt. Om de spanning echt hoog op te laten lopen, kun je ervoor kiezen om de weg naar het presentje zo moeilijk mogelijk te maken. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van een kistje met een cijferslot, waarvan de code door middel van een opdracht of puzzel achterhaald kan worden.

Karikatuur

Iedereen kan humor waarderen. Zeker op pakjesavond bij gedichten en surprises. Maak degene waar je de surprise voor maakt aan het lachen door een karikatuur van hem- of haarzelf te maken. Daarbij overdrijf je natuurlijk de bijzondere kenmerken van deze persoon. Wie wil dat nou niet, een miniatuurversie van zichzelf? Zorg er wel voor dat het Sinterklaascadeau makkelijk uit te pakken is, het zou zonde zijn om zo’n leuke surprise kapot te moeten maken.

Piñata

Lekker alle frustraties van je afslaan? Dat kan op een leuke manier door je cadeautje te verstoppen in een piñata, waar je natuurlijk ook nog confetti instopt. Piñatas zijn bij meerdere webshops te bestellen, maar je kunt ze ook zelf maken als je een beetje handig bent met papier-maché. Hang er een touw aan en voorzie degene waar je de surprise voor maakt van een blinddoek en een stok. Je weet hierbij in ieder geval zeker dat hij of zij deze surprise nooit zal vergeten.

Eetbare surprise

Een surprise is in de eerste plaats een leuke verpakking voor een cadeautje. Maar hoe leuk is het wanneer degene wiens lootje je hebt getrokken zich al etend een weg moet banen naar zijn of haar presentje? Daarnaast is deze surprise helemaal niet moeilijk te maken, met eetbare lijm kun je de mooiste eetsurprises creëren! De eetbare surprise is vooral een aanrader voor de echte zoetekauwen die niet van Sinterklaassnoepgoed af kunnen blijven.